In 2022 vierden wij ons 55-jarig jubileum!

Geschiedenis van de vereniging

De Stichting Deventer Jeugd Musical is ontstaan uit de “Deventer Opera en Operette Vereniging” (D.O.O.V.) welke is opgericht in 1957. De jeugdafdeling bestaat sinds 1967. Sinds 2002 hebben we de naam “Deventer Jeugd Musical” aangenomen, omdat wij jeugdmusicals spelen en deze naam meer past bij het jonge karakter van de vereniging.

Cast

Onze cast bestaat momenteel uit 50 zeer talentvolle en enthousiaste kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar.

Crew

De crew bestaat uit de artistieke leiding, het bestuur, productieleiding, decorploeg, kledingploeg, rekwisietengroep en natuurlijk nog een kap- en grimeploeg. Dit gebeurt allemaal op vrijwillige basis.

De artistieke leiding verzorgt het creatieve deel van de voorstelling. Gemiddeld zijn er bij een productie 50 vrijwilligers  betrokken in diverse disciplines.